KKTC'den Okulumuza Kardeş Okul

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER'in, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine (KKTC) 25 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirdiği ziyaret sonucunda, iki ülke arasında eğitim alanındaki iş birliğini geliştirmek amacıyla "Kardeş Okul Uygulaması" çalışmalarının arttırılabileceğinin faydalı olacağını bildirmiştir. Bu kapsamda, Gazimağusa Meslek Lisesi ile okulumuz 'Kardeş Okul' olarak eşleştirilmiştir.

28.02.2023 149

Kardeş Okul  işbirlikleri ile öğrenciler, öğretmenler ve okul yöneticileri arasındaki ilişkilerin gelişmesi, okullar arasındaki yardımlaşma ve dayanışmanın arttırılması ve mesleki eğitimin gücüne güç katılması hedeflenmektedir.

Kardeş okulumuz olan Gazimağusa Meslek Lisesi ile işbirliğimizi artırma yönündeki çalışma ve planlamalarımız devam etmektedir.

Kaynak: Milli Eğitim Bakanlığı