OKULUMUZDA ERASMUS+ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

23 Şubat 2024 - Salı tarihinde, okulumuz Karşıyaka Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, KA120 VET (Mesleki Eğitim) Erasmus+ Akreditasyonumuz kapsamında; 2024 yılı için katılımcı olmaya hak kazanan 20 Kısa Dönem, 2 Uzun Dönem öğrencilerimize ve velilerine yaklaşan hareketlik faaliyetleri, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek süreç hakkında bilgilendirme toplantımız gerçekleşmiştir.

06.03.2024 118

Okul Müdürümüz Sayın Adnan YILDIRIM'ın proje ve kurumumuz ile ilgili genel açıklamalarını yapmasının ardından, projemizin Erasmus+ Yabancı Dil Koordinatörü Yeşim KUYMULU (İngilizce) çevirimiçi dil desteği ve yabancı dil eğitim süreçleri hakkında bilgi verdi.

Başta bu fırsatı bize mümkün kılan kurum Müdürümüz Sayın Adnan YILDIRIM olmak üzere bilgilendirme toplantısını düzenleyen ve sürece dair merak edilen tüm sorulara cevap veren Erasmus+ Yürütme Ekibi üyeleri ve mesleki alan öğretmenleri;

Aynur ÇALIŞKAN (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı),
Azize KARACA (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı),
Ali Oktay YILDIRIM (Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı),
Nurgül İNCE (Halkla İlişkiler Alanı),
Serkan İLERİ (Grafik ve Fotoğraf Alanı),
Berna KAHRAMAN (Güzellik Hizmetleri Alanı),
tüm süreç boyunca bize destek olan ekibimizin operasyon sorumlusu Erkan MARAŞLI (İngilizce)
Öğretmenlerimize,

Proje İrtibat Kişileri;

Özge ELEDAĞ (Halkla İlişkiler Alanı) ve Yücel TOZLU'ya (Grafik ve Fotoğraf Alanı)

Projemizin sağlıklı yürütülmesinde emek veren çalışkan Erasmus+ Info Desk (Bilgilendirme Masası) sorumlusu güzel gençlerimiz;

Neslihan EVRAN (Başkan),
Derin GÖKBAYRAK (2.Başkan),
Deniz ALTAYER (Temsilci),
Nevra NARDALI (Temsici),